Over Ons

Leer ons kennen

Job Coach Connect is opgericht in 2012 door Frank Vervuurt.

Frank heeft een passie voor het helpen van mensen en had op dat moment veel ervaringen in het begeleiden van jongvolwassenen bij sporten en in woonbegeleiding.

Toch was er meer mogelijk, het plaatje is groter dan woonbegeleiding en sporten. Het is een combinatie van leven, lifestyle… en werk. Vooral dat laatste is heel belangrijk, aangezien dat de inkomstenbron is, maar ook zorgt voor zelfstandigheid en sociale contacten.
Dat allesomvattende plaatje draagt het team van Job Coach Connect nog steeds uit. Door het inzetten van meerdere werkgebieden kunnen meer mensen beter geholpen worden.

Onze Medewerkers

Simone Hendriks

Simone Hendriks

Ardy Quanjer

Ardy Quanjer

Sophie Hermsen

Sophie Hermsen

Anne van Bentum

Anne van Bentum

Frank Vervuurt

Frank Vervuurt

Peter Elbers

Peter Elbers

Clemens Wijnen

Clemens Wijnen

Ardy Quanjer

Jobcoach

Sinds juli 2016 ben ik werkzaam bij Job Coach Connect en begeleid ik jongeren met een grote afstand tot de arbeidsmarkt naar een passende betaalde baan. Dit doe ik door de jongeren vaardigheden te laten ontwikkelen en ervaringen op te laten doen binnen verschillende branches. Met behulp van deze ontwikkelingen zorg ik dat de jongeren op een passende werkplek terecht komen. Het vinden van een baan is dan ook een van mijn sterke kanten!

Ik heb veel ervaring met klanten met een detentieverleden en die in aanraking met justitie zijn gekomen. Naast het begeleiden van de jongeren onderhoud ik het netwerk met de betrokken en mogelijke potentiële opdrachtgevers zoals UWV, gemeenten, scholen en hulpverleningsinstanties.

Sophie Hermsen

Jobcoach

Sinds 2016 ben ik werkzaam bij Job Coach Connect als Jobcoach. Om mezelf meer te ontwikkelen en om een andere kijk op voor mij gewone zaken te krijgen, heb ik besloten om een sabbatical te nemen en een aantal maanden naar Australië te gaan. De ervaringen die ik hier op ga doen, kan ik goed gebruiken bij het begeleiden van klanten.

Voordat ik bij Job Coach Connect ben komen werken heb ik als begeleider bij andere bedrijven gewerkt. Hier heb ik ervaring opgedaan met mensen met gedragsstoornissen en psychiatrische problemen. Door begeleiding te bieden op verschillende leefgebieden heb ik deze mensen geholpen met het vergroten van hun zelfredzaamheid.

Anne van Bentum

Jobcoach

Ik ben Anne van Bentum en ben sinds 2013 werkzaam bij Job Coach Connect. Hier ben ik begonnen als Social Recruiter, waardoor ik veel ervaring heb opgedaan in het vinden van de juiste werkplek en het goed onderhouden van het contact met werkgevers. Na dit een aantal jaar gedaan te hebben, heb ik mijn functie gecombineerd met Jobcoaching. Hierbij begeleid ik voornamelijk jonge meiden die ook hulp kunnen gebruiken bij het vinden van zichzelf.

Begin 2018 heb ik via Elan trainingen de Jobcoach opleiding gevolgd en afgerond. Deze opleiding is Noloc Erkend. Hierdoor kijk ik nog meer naar waar de kansen van een klant liggen op de arbeidsmarkt en richt ik me vooral op de goede eigenschappen en waar de sterke punten liggen.

Simone Hendriks

Jobcoach

Ik ben Simone Hendriks en werk sinds mei 2018 bij Job Coach Connect. De afgelopen jaren heb ik ervaring opgedaan in verschillende sectoren. Ik ben 8 jaar werkzaam geweest als HR adviseur/manager bij een groot technisch bedrijf waar ik met veel plezier en gedrevenheid mijn werkzaamheden op allerlei vlakken heb uit gevoerd. Verder ben ik werkzaam geweest als senior consultant bij een uitzendbureau en daarnaast heb ik een tijdje gewerkt in de sport als coach en personal trainer. Nu mag en kan ik mijn ervaringen bundelen en gebruiken in mijn functie als jobcoach.

Clemens Wijnen

Jobcoach

Ik ben Clemens Wijnen, 56 jaar en sinds 1 januari 2019 als Jobcoach werkzaam bij Job Coach Connect.

Na 30 jaar werkzaam te zijn geweest als verzekerings- en hypotheekadviseur moest in 2017 voor mij het roer om. Ik wilde heel graag iets anders gaan doen en wist dat dit iets met mens en werk zou gaan worden. Met behulp van een loopbaanadviseur heb ik onderzocht wat het dan precies zou worden. Uiteindelijk ben ik tot de conclusie gekomen dat het jobcoach moest worden. In 2018 heb ik de HBO-opleiding voor Jobcoach gevolgd en positief afgesloten. In het kader van die opleiding heb ik stagegelopen bij een andere Jobcoachorganisatie. Tijdens deze stage is voor mij bevestigd dat mijn keuze voor jobcoach de juiste keus is geweest.

In mijn vrije tijd geniet ik samen met mijn hond graag van de vrije natuur en ben ik druk met mijn passie, drummer van de pop-/rock coverband fake Grass.

Frank Vervuurt

Management

In 2012 heb ik Job Coach Connect opgericht. Mijn drijfveer hiervoor is mijn ambitie voor het begeleiden en coachen van (jong)volwassenen. Voor het oprichten van Job Coach Connect heb ik ervaring opgedaan op verschillende gebieden van begeleiding. Zo heb ik een tijd gewerkt als woonbegeleider en heb ik gewerkt met licht verstandelijk gehandicapte kinderen. De kwaliteiten die mij maken tot wie ik ben zijn mensgerichtheid, hands-on mentaliteit en mijn passie voor het begeleiden.

Inmiddels ben ik werkzaam met mijn andere onderneming: Inner Connect Groep. Met deze onderneming wil ik mij ontwikkelen op het gebied van begeleiden, door dit in een zo breed mogelijke
zin aan te pakken. Hierbij wordt ik gedreven door mijn ambitie en passie om mensen te helpen. Ik geloof er in dat iedereen op zijn of haar eigen manier een rol kan bijdragen in de maatschappij.

Peter Elbers

Management

Ik ben Peter Elbers woonachtig in Nijmegen en ben sinds 2013 in dienst bij Job Coach Connect.

Ik werk bij Job Coach Connect als Teamleider maar ik ben daarnaast ook dagelijks bezig met het coachen en begeleiden van klanten. Mijn stijl van coachen en begeleiden is erg praktisch van aard. Ik ben erg klantgericht en hecht er waarde aan om een band op te bouwen met mijn klant. Bij het re-integreren en zoeken naar een werkplek vind ik het met name belangrijk dat iemand iets gaat doen wat aansluit bij zijn/haar wensen, behoeften en mogelijkheden. Werk behouden dat niet bij je past en waar je geen energie uithaalt is immers vaak niet duurzaam.

Bij Job Coach Connect beschikken wij over een groot netwerk aan werkgevers waar wij met enige regelmaat vacatures hebben. Zelf heb ik vanuit mijn persoonlijke netwerk ook veel contacten met werkgevers. Ook dit netwerk zet ik geregeld in om een klant naar betaalde arbeid te leiden. Daar waar ik het belangrijk vind om een goede band op te bouwen met mijn klanten zorg ik ook voor een goede band met werkgevers. Zij zijn immers een belangrijke schakel bij het succesvol kunnen re-integreren van klanten. Zo ondersteun ik werkgevers bij het voorlichten en adviseren t.a.v. het aannemen van mijn klanten en ontzorg ik ze zoveel mogelijk bij de administratieve handelingen die bij een traject horen.

In ben op alle vlakken goed bekend in Nijmegen en omgeving en kan klanten goed adviseren en ondersteunen bij hulpvragen die niet direct met re-integratie te maken hebben maar die wel noodzakelijk kunnen zijn om goed te kunnen re-integreren. Ik haal mijn energie uit het dagelijks in contact zijn met vele verschillende soorten mensen met diverse achtergronden. Mijn missie is om mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt op een positieve en actieve manier toe te leiden naar een leuke werkplek. Door dit samen te doen met klant heb ik al veel mensen aan een leuke baan geholpen en er ook voor kunnen zorgen dat ze deze behielden.