Over Ons

Leer ons kennen

Job Coach Connect is opgericht in 2012 door Frank Vervuurt.

Frank heeft een passie voor het helpen van mensen en had op dat moment veel ervaringen in het begeleiden van jongvolwassenen bij sporten en in woonbegeleiding.

Toch was er meer mogelijk, het plaatje is groter dan woonbegeleiding en sporten. Het is een combinatie van leven, lifestyle… en werk. Vooral dat laatste is heel belangrijk, aangezien dat de inkomstenbron is, maar ook zorgt voor zelfstandigheid en sociale contacten.
Dat allesomvattende plaatje draagt het team van Job Coach Connect nog steeds uit. Door het inzetten van meerdere werkgebieden kunnen meer mensen beter geholpen worden.

Onze Medewerkers

Simone Hendriks

Simone Hendriks

Ardy Quanjer

Ardy Quanjer

Anouk van Laarhoven

Anouk van Laarhoven

Anne van Bentum

Anne van Bentum

Frank Vervuurt

Frank Vervuurt

Peter Elbers

Peter Elbers

Sophie Hermsen

Sophie Hermsen

Clemens Wijnen

Clemens Wijnen

Ahmet Ayhan

Ahmet Ayhan

Max Kraak

Max Kraak

Iris Beijers

Iris Beijers

Ardy Quanjer

Jobcoach

Sinds juli 2016 ben ik werkzaam bij Job Coach Connect en begeleid ik jongeren met een grote afstand tot de arbeidsmarkt naar een passende betaalde baan. Dit doe ik door de jongeren vaardigheden te laten ontwikkelen en ervaringen op te laten doen binnen verschillende branches. Met behulp van deze ontwikkelingen zorg ik dat de jongeren op een passende werkplek terecht komen. Het vinden van een baan is dan ook een van mijn sterke kanten!

Ik heb veel ervaring met klanten met een detentieverleden en die in aanraking met justitie zijn gekomen. Naast het begeleiden van de jongeren onderhoud ik het netwerk met de betrokken en mogelijke potentiële opdrachtgevers zoals UWV, gemeenten, scholen en hulpverleningsinstanties.

Anouk van Laarhoven

Jobcoach / management

Ik ben Anouk en ik werk sinds 2019 voor Job Coach Connect.
Na afronding van mijn studie toegepaste psychologie heb ik werkervaring opgedaan op het gebied van coaching voor mensen met autisme en aansturing van het team professionals waarvoor ik verantwoordelijk was.
Ik heb daarbij veel mensen begeleid naar een beter perspectief.
De combinatie van mijn opleiding, relevante werkervaring en persoonlijkheid maken dat ik een zelfstandig opererende coach professional ben.
Ik ben goed in staat om complexere vraagstukken vanuit een praktische invalshoek te benaderen en te vertalen naar een persoonlijk op maat gesneden advies.
Omdat dit advies vooral eenvoudig toepasbaar is wordt naar mijn mening het hoogste rendement bereikt.

Ik ben een vrolijke, gedreven en bovenal professionele coach. Mijn werkwijze kenmerkt zich door oprechte, persoonlijke interesse en ik zet graag alles op alles om het beste uit de klant naar boven te halen.

Anne van Bentum

Jobcoach

Sinds 2013 werk ik bij Job Coach Connect.
Ik heb verschillende mensen begeleid met diverse achtergronden.
Mijn kracht ligt in het opbouwen van een vertrouwensrelatie met klanten vanuit een empathische, belangeloze, autonome houding en te luisteren naar wat zij nodig hebben in het traject om de stap naar werk te kunnen maken.
Tijdens de Noloc erkende jobcoach opleiding heb ik mij o.a. verdiept in motiverende gespreksvoering en zet deze kennis in tijdens de trajecten.

Mijn drijfveer als jobcoach is om voor iedereen die de mogelijkheden heeft om te werken een plek op de arbeidsmarkt te creëren.
Ik ondersteun werkgevers om buiten de kaders te denken zodat zij ook mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt een passende werkplek kunnen bieden.
Graag geef ik mensen die zoekende zijn naar hun positie op de arbeidsmarkt ondersteuning bij het leren kennen van zichzelf als werknemer en het leren inzetten van hun capaciteiten.

Het is als coach mijn doel om mensen vertrouwen te laten krijgen in zichzelf en de klant eigenaar te laten zijn van zijn traject. Bij aanvang van het traject maak ik samen met de klant een plan wat hij wil bereiken in zijn traject, wat hij daarvoor nodig heeft en hierin van mij als coach verwacht.

Simone Hendriks

Jobcoach

Ik ben Simone Hendriks en werk sinds mei 2018 bij Job Coach Connect. De afgelopen jaren heb ik ervaring opgedaan in verschillende sectoren. Ik ben 8 jaar werkzaam geweest als HR adviseur/manager bij een groot technisch bedrijf waar ik met veel plezier en gedrevenheid mijn werkzaamheden op allerlei vlakken heb uit gevoerd. Verder ben ik werkzaam geweest als senior consultant bij een uitzendbureau en daarnaast heb ik een tijdje gewerkt in de sport als coach en personal trainer. Nu mag en kan ik mijn ervaringen bundelen en gebruiken in mijn functie als jobcoach.

Clemens Wijnen

Jobcoach

Ik ben Clemens Wijnen, 56 jaar en sinds 1 januari 2019 als Jobcoach werkzaam bij Job Coach Connect.

Na 30 jaar werkzaam te zijn geweest als verzekerings- en hypotheekadviseur moest in 2017 voor mij het roer om. Ik wilde heel graag iets anders gaan doen en wist dat dit iets met mens en werk zou gaan worden. Met behulp van een loopbaanadviseur heb ik onderzocht wat het dan precies zou worden. Uiteindelijk ben ik tot de conclusie gekomen dat het jobcoach moest worden. In 2018 heb ik de HBO-opleiding voor Jobcoach gevolgd en positief afgesloten. In het kader van die opleiding heb ik stagegelopen bij een andere Jobcoachorganisatie. Tijdens deze stage is voor mij bevestigd dat mijn keuze voor jobcoach de juiste keus is geweest.

In mijn vrije tijd geniet ik samen met mijn hond graag van de vrije natuur en ben ik druk met mijn passie, drummer van de pop-/rock coverband fake Grass.

Sophie Hermsen

Jobcoach 

De afgelopen jaren heb ik besteed om mij naast mijn studies Maatschappelijk Werk en docent Omgangskunde mij persoonlijk te ontwikkelen. Als 1e lijns GGZ therapeut was ik diverse jaren werkzaam binnen de zorg en ambulante begeleiding.

Van nature heb ik een brede interesse in waarom mensen doen wat ze doen. Ik sta open-minded en in het leven, dit maakt dat ik mijn werk enorm leuk vind! Ik wil graag weten wat drijfveren zijn en hoe we hier een positieve draai aan kunnen geven mocht je hier voor openstaan.

Open- en betrokkenheid vind ik belangrijk, als professional zie ik dit als de basis voor iedere relatie die ik aan ga. Met enthousiasme, opgedane kennis en een positieve mindset wil ik mijzelf en anderen om mij heen graag verder ontwikkelen. Ik streef ik ernaar dat iedereen zichzelf kan en mag zijn binnen deze maatschappij.

Binnen Job Coach Connect kan ik mezelf zijn en anderen ondersteunen om dat ook te zijn. Je leeft maar een keer en daar wil ik het beste uithalen!

Peter Elbers

Jobcoach / management

Ik ben Peter Elbers woonachtig in Nijmegen en ben sinds 2013 in dienst bij Job Coach Connect.

Ik werk bij Job Coach Connect als Teamleider maar ik ben daarnaast ook dagelijks bezig met het coachen en begeleiden van klanten. Mijn stijl van coachen en begeleiden is erg praktisch van aard. Ik ben erg klantgericht en hecht er waarde aan om een band op te bouwen met mijn klant. Bij het re-integreren en zoeken naar een werkplek vind ik het met name belangrijk dat iemand iets gaat doen wat aansluit bij zijn/haar wensen, behoeften en mogelijkheden. Werk behouden dat niet bij je past en waar je geen energie uithaalt is immers vaak niet duurzaam.

Bij Job Coach Connect beschikken wij over een groot netwerk aan werkgevers waar wij met enige regelmaat vacatures hebben. Zelf heb ik vanuit mijn persoonlijke netwerk ook veel contacten met werkgevers. Ook dit netwerk zet ik geregeld in om een klant naar betaalde arbeid te leiden. Daar waar ik het belangrijk vind om een goede band op te bouwen met mijn klanten zorg ik ook voor een goede band met werkgevers. Zij zijn immers een belangrijke schakel bij het succesvol kunnen re-integreren van klanten. Zo ondersteun ik werkgevers bij het voorlichten en adviseren t.a.v. het aannemen van mijn klanten en ontzorg ik ze zoveel mogelijk bij de administratieve handelingen die bij een traject horen.

In ben op alle vlakken goed bekend in Nijmegen en omgeving en kan klanten goed adviseren en ondersteunen bij hulpvragen die niet direct met re-integratie te maken hebben maar die wel noodzakelijk kunnen zijn om goed te kunnen re-integreren. Ik haal mijn energie uit het dagelijks in contact zijn met vele verschillende soorten mensen met diverse achtergronden. Mijn missie is om mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt op een positieve en actieve manier toe te leiden naar een leuke werkplek. Door dit samen te doen met klant heb ik al veel mensen aan een leuke baan geholpen en er ook voor kunnen zorgen dat ze deze behielden.

Frank Vervuurt

Jobcoach / management

In 2012 heb ik Job Coach Connect opgericht. Mijn drijfveer hiervoor is mijn ambitie voor het begeleiden en coachen van (jong)volwassenen. Voor het oprichten van Job Coach Connect heb ik ervaring opgedaan op verschillende gebieden van begeleiding. Zo heb ik een tijd gewerkt als woonbegeleider en heb ik gewerkt met licht verstandelijk gehandicapte kinderen. De kwaliteiten die mij maken tot wie ik ben zijn mensgerichtheid, hands-on mentaliteit en mijn passie voor het begeleiden.

Inmiddels ben ik werkzaam met mijn andere onderneming: Inner Connect Groep. Met deze onderneming wil ik mij ontwikkelen op het gebied van begeleiden, door dit in een zo breed mogelijke
zin aan te pakken. Hierbij wordt ik gedreven door mijn ambitie en passie om mensen te helpen. Ik geloof er in dat iedereen op zijn of haar eigen manier een rol kan bijdragen in de maatschappij.

Ahmet Ayhan

Personal trainer

Ik ben Ahmet Ayhan en ik werk als personal trainer. Mijn drijfveer is mensen activeren en motiveren om in beweging te komen. Voor Job Coach Connect zet ik mij in om, samen met Frank, klanten te helpen om langzaamaan uit hun isolement te komen, ritme te krijgen en/of andere vaardigheden aan te leren. Fitness is hiervoor een mooi middel.

Iris Beijers

Jobcoach

Ik ben Iris Beijers en sinds 2019 gestart met een superleuke samenwerking met Job Coach Connect voor Venlo. Ik heb mijn eigen Job Coach Connect kantoor in Venlo en begeleid voor UWV Venlo dan ook veel kandidaten met een afstand tot de arbeidsmarkt. In mijn traject met mijn kandidaten is vertrouwen de basis van de samenwerking en oprechte betrokkenheid. Ik ben ervan overtuigd dat iedereen graag gezien, erkend en gewaardeerd wilt worden en hiervoor ook stappen wilt zetten. Ik ga met kandidaten op zoek naar het knopje om dat waakvlammetje op te doen laaien! In mijn werkstijl ben ik direct, open, eerlijk en doelgericht. Iedereen is verantwoordelijk voor zijn/haar eigen geluk, maar we hebben allemaal wel eens hulp nodig op de weg er naartoe!

Max Kraak

Ambulant begeleider

-Omkijken naar de ander..-  vormt voor mij de basis in het hier en nu

Het mooiste is als de plannetjes en ideeen die je voorlegt, werken en successen worden voor diegene die je helpt.

Mijn roots liggen binnen het sociaal domein en binnen de arbeidsbemiddeling.

De zorg, ondersteuning en maatschappelijke zorg waren de logische vervolg hoofdstukken in dit arbeidsverhaal, dat soms leest als een aflevering van GTST. 

 

Mijn naam is Max Kraak

Vader van 4

Opa van 3

Coach & gedragstrainer