Trajecten

Werkfit Maken

Als je een lange tijd uit de arbeidsmarkt bent, is het soms lastig om weer aan het werk te gaan.

Er spelen allerlei dingen mee die daar aan bijdragen. Een van die dingen is het ontbreken van structuur en de vrije manier van leven die je hebt aangewend. Bij het werkfit maken ga je samen met de coach aan de slag om je de nodige werknemersvaardigheden bij te brengen. Wat wil je, wat kun je en hoe ben jij als werknemer?
Ben je stressbestendig, kun je taken binnen de afgesproken tijd afhebben en hoe ga je om met collega’s? Je gaat aan de slag met het verbeteren van persoonlijke effectiviteit en kijken wat je arbeidsmarktpositie is. Aan het einde van het traject zul je helemaal klaar zijn om aan het werk te gaan en vol zelfvertrouwen op een sollicitatiegesprek verschijnen.

Naar Werk

In het Naar Werk-traject is het vervolg op het traject Werkfit maken. In dit traject begeleid een je coach jou naar een nieuwe baan.

Naast de werknemersvaardigheden en je persoonlijke effectiviteit ga je bijvoorbeeld ook aan de slag met solliciteren en word je begeleid naar een nieuwe werkplek. In dit traject is het belangrijk dat je weet wat je wilt en wat je kunt, maar ook wat je beperkingen zijn.
Zodra je dat in kaart hebt kun je gericht solliciteren en je plekje op de arbeidsmarkt bemachtigen. Het doel van het Naar Werk-traject is het vinden van nieuw, passend en duurzaam werk.

Job Coaching

Als je eenmaal een werkplek hebt gevonden, zal het misschien niet allemaal even gemakkelijk gaan.

Misschien heb je een aangepaste werkplek nodig, een andere manier van werken of helemaal andere taken. In het Job Coaching-traject krijg je begeleiding op het werk. De jobcoach helpt met de communicatie tussen jou en je werkgever, maar ook tussen jou en je collega’s. Op die manier kunnen we er voor zorgen dat jij zelfstandig kunt werken.

Ben jij op zoek naar begeleiding?

Neem contact met ons op, zodat wij samen kunnen kijken naar wat wij voor jou kunnen betekenen!